Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Nicole (50) 

Mijn nostalgische hart ging harder kloppen
Jaaaaaa - hoelahoepen - daar kon ik vroeger al nooit mee stoppen.
Nou, ik heb het ruim 40 jaar na dato geweten.
De beweging zelf was er wel goed ingesleten. 
Na 1 keer 2,3kg om de middel was ik echter helemaal bont en blauw.
Maar met stug volhouden én gewoon blijven oefenen, weet ik dat ik nog steeds van hoelahoepen houd.

Ervaringsverhaal Sandra (42)
Hilde is een topper, zeer motiverend!  

In 8 weken 5 kilo kwijt, terwijl ik zelf al lang bezig was en er niks afging. Zij kon mij inzichten geven. Met leuke en echt haalbare tips kreeg zij mij in beweging, zelfs aan het lezen, naar een kijk op een andere mindset.

Ervaringsverhaal Kim (45)
Ben je geen sporter? Hou je van lekker eten? Denk je geregeld: “er moet echt iets gebeuren, want anders gaat het de verkeerde kant op?” Meld je dan aan bij Theater THT.

Dan ben je verzekerd van een leuke, gezellige en sportieve tijd. 

Marlies (44) 
Ik heb zo ontzettend veel van Hilde geleerd in de afgelopen periode.

Ik was een echte diëter, de classic jojo! De weegschaal kon mijn beste vriend zijn, maar ook mijn grootste vijand. Er zaten heel wat misverstanden in mijn hoofd die ik met jouw hulp niet alleen in ben gaan zien, maar ook aangepakt heb.

Ellen (35) 

Afgelopen maand had ik mijn laatste coachgesprek met die geweldig topper van een coach Hilde Tuijt. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar.

Samen met Hilde zochten we met humor naar oplossingen en ik ging weer van 'moeten' naar 'moed' naar de juiste 'mood' zoals Hilde dat zo mooi omschrijft. Mild zijn voor mezelf en weten dat ik altijd weer regie kan pakken, op ieder moment, zijn denk ik de belangrijkste dingen die ik heb geleerd.

Mariëlle (48)
"Dit traject kan ik iedereen aanraden. Hilde is een supertoffe coach, die je op een hele fijne manier helpt. Ik had al jaren geen lol meer in sporten. Het was voor mij echt een moeten geworden en daar werd ik absoluut niet gelukkig van.

Was ik normaliter na een aantal weken alweer flauw van in de sportschool trainen en ging ik dan maar niet meer, bij Hilde heb ik slechts een les verzuimd wegens ziekte.

Suzanne (41)
“Mijn THT-halfjaar-traject zit er bijna op. Wat voel ik mij goed. Ik heb meer energie gekregen en ben slanker geworden. Ik ben in het half jaar 10 kilo afgevallen. Dat was niet eens mijn doel. Mijn doel was me energieker voelen en meer rust in mijn hoofd.

De trainingen zijn erg veelzijdig, alle groepen komen aan bod. Tijdens deze coronatijd ging het wekelijkse sport uurtje gewoon door maar dan online. Anders leren kijken en omgaan met voeding is ook een onderdeel van het traject.

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231